Bemutatjuk a Thermokor Kft.-t

Rólunk

A Thermokor Kft. Magyarország legrégebbi, és napjainkig az egyik legjelentősebb szakipari cége, több mint 30 éve gyártunk és folyamatosan fejlesztünk a kor követelményeinek megfelelő, speciális ajtókat és ablakokat különböző hűtőtéri, élelmiszeripari, kórházi és tisztatéri felhasználásokhoz. Cégünk évente több száz nyílászárót gyárt hazai és külföldi piacra, többnyire élelmiszer és hűtőipari célokra, bevásárlóközpontoknak, raktáraknak, húsüzemeknek, lakossági felhasználásra pedig a hűtőtérhez tervezett ajtók szerkezetével megegyező, különleges hőszigetelő értékű nyíló ajtókat ajánlunk. Fontos piaci szerepet töltünk be a kórházi, tisztatéri nyílászárók gyártása területén is. 

A legtöbb általunk ajánlott termék 100%-ban hazai, magyar munkaerővel előállított gyártmány, a magas minőségi színvonalat képviselő fém fegyverzetű nyílászárók a törökbálinti, 1200m2-es gyártó üzemünkben készülnek, ahol a termékek széles palettája megtekinthető bemutatótermünkben.

 

Az általunk ajánlott nyílászárók között megtalálhatóak bármely igényt kielégítő, kézi és automata mozgatású (oldalra vízszintesen vagy függőlegesen nyíló) toló, nyíló és lengőajtók, sugárvédő röntgen ajtók és ablakok, inox / rozsdamentes / saválló ajtók, különleges hőszigetelésű lakossági ajtók, élelmiszeripari és tisztatéri gyorskapuk, szekcionált és rolókapuk, PVC szalagfüggönyök, ipari légfüggönyök, ágytálmosó berendezések, rozsdamentes vagy horganyzott anyagból készülő lépcsők, létrák, egyedi korlátok, asztalok, polcok, különböző profilú festett fém vagy rozsdamentes élvédők, vízvető profilok.

Cégünk sugárvédő röntgen üvegek forgalmazásával is foglalkozik, rendkívül kedvező áron kínálunk különböző ólomegyenértékű üvegeket gyártó cégeknek, viszonteladásra.

Rövid határidős és díjmentes ajánlatadással, szakmai tanácsadással várjuk megkeresésüket.